Tel: +47 908 67 972 |

Om oss

Aquila-Norge ble etablert i 2010 med en klar visjon om å være et ledende selskap innenfor sikkerhet. Ledelsen i Aquila-Norge innehar over 20 års samlet erfaring og kompetanse som kan reflekteres i god utvikling samt meget gode tilbakemeldinger fra våre oppdragsgivere.

Vår bedrift kan i dag med trygghet og pålitelighet tilby serviceinnstilt sikkerhetspersonell med riktig kompetanse og kvalifikasjoner, samtidig som selskapet følger de aktuelle retningslinjene og lovverk pålagt av myndighetene.

Vi i Aquila-Norge legger stor vekt på å tilrettelegge oss etter kundens behov og ønsker, hvor service er nøkkelordet. På denne måten sørger vi for et godt samarbeid mellom oss, myndighetene og ikke minst våre kunder.

Vaktsentral og Patrulje

Aquila-Norge disponerer en egen mobil vaktsentral som utfører sine arbeidsoppgaver og tjenester i henhold til retningslinjene pålagt av myndighetene.  På den måten har vi full oversikt, kontroll og kommunikasjon med våre vakter som er i operativ tjeneste.

Kombinert med Aquila-Norge sin patrulje tjeneste som patrujerer våre vaktobjekter og kan bistå på kort varsel, så bidrar vi til økt trygghetsfølelse for våre oppdragsgivere, deres ansatte og ikke minst deres gjester. 

Befaring

Lurer du på om det kanskje hadde vært lurt med vakthold på ditt objekt? Områdesikring med stasjonær eller patruljerende vekter? Leie inn ordensvakter på ditt serveringssted, men er usikker på hvor mange, hvor ofte og om det lar seg gjøre? Ta kontakt for en gratis befaring så kan vi hjelpe deg! Sammen med vår ekspertise, dine behov og din erfaring så finner vi en løsning som egner seg best for din bedrift!

Trygghet og service

En vekter/ordensvakt er gjerne det første og oftest det siste en gjest/kunde møter på vei inn eller ut av ditt serveringssted/din bedrift. Alle mennesker har mer å by på enn det de klarer å vise i løpet av et raskt førsteinntrykk, men førsteinntrykket betyr mer enn vi tror! Derfor er et "Hei og velkommen inn" med et smil veldig viktig for å legge forholdene til rette for en fin opplevelse for gjesten/kunden, og et "Ha det bra og velkommen tilbake" for at gjesten/kunden skal få lyst til å besøke stedet igjen.

Ved å kombinere levering av sikkerhetstjenester med trygghet og service som hovedfokus så bidrar vi i Aquila-Norge til å heve standarden og øke kvalitetsfølelsen for våre oppdragsgivere, deres ansatte og ikke minst gjestene på det gjeldende objektet.