Tel: +47 908 67 972 |

Tjenester

Vekter- og ordensvakttjenester

Alle våre ansatte er utdannet etter politidirektoratets retningslinjer for å utøve ordens- og vektervirksomhet. Vi følger opp våre ansatte, og vi er i stadig dialog med våre kunder for å finne best mulig løsning for vedkommende objekt. 

Ledsagertjenester (Close protection)

Våre ansatte har bred erfaring fra sikkerhetsbransjen både fra Forsvaret og sivile vaktselskap, og denne erfaringen ønsker vi å bruke til å gi deg ekstra trygghet. Vi gir deg den sikkerheten du trenger for at din hverdag skal være best mulig. Selskapet vårt tilpasser seg kundens behov og yter vår service ut ifra det grunnlaget. Vi tar imot både kortere og lengre oppdrag. Ta gjerne kontakt for ytterligere informasjon da dette er en type tjeneste der diskresjon er nøkkelordet.

Våre oppdragsgivere

Grunnet ønske om diskresjon og taushetsplikten mellom oppdragsgiver og leverandør så oppgir vi ikke informasjon om våre oppdragsgivere og detaljer rundt tjenestene vi leverer, men ta gjerne kontakt med oss så kan vi fortelle deg litt nærmere om våre erfaringer, utfordringene rundt en spesifikk type tjeneste og hvilke type tjenester vi kan tilby og hvor raskt det kan settes i gang.

Jobbe i Aquila-Norge?

Er du serviceinnstilt og pålitelig med en interesse for sikkerhetsfaget? Dersom du i tillegg har utdanningen som er pålagt av myndighetene for å kunne jobbe som vekter/ordesvakt så kan du være rett person for Aquila-Norge. Ta kontakt via skjemaet og vi kommer tilbake til deg.